Magazin

Pernă aer fata Range Rover Sport LR016415

Descrierea produsului

Pernă aer fata Range Rover Sport LR016415

Pernă aer față Range Rover Sport LR016415
Amortizoarele sunt o componenta a sistemului de suspensie. Exista amortizoare pe gaz sau pe ulei, si chiar unele hidraulice reglabile. Un amortizor este format dintr-un cilindru si un piston. In cilindru este o camera de presiune cu diverse supape, care fac pistonul sa aiba un anumit joc, in functie de tipul amortizorului: sport, normal, reglabil, etc. Amortizoarele se schimba in general in pereche, ambele de pe o punte, sau toate 4 de preferat, atunci cand au pierderi de lichid.

Perna aer Range Rover Sport este o componenta de baza a sistemului de suspensie pneumatic, fara de care suspensia nu poate functiona la parametri. Mai mult decat atat, in cazul in care perna de aer scapa presiunea, compresorul va fi suprasolicitat in incercarea sa de a atinge presiunea de lucru iar in final poate duce si la defectarea acestuia..

Asiguram asistenta in achizitionarea de piese auto originale pentru autoturismul dumneavoastra Land Rover. Consultanta in cumpararea de consumabile pentru revizia vehiculului dumneavoastra si procurarea de accesorii pentru toate tipurile de autoturisme din gama Land Rover: Freelander 1, Freelander 2, Defender, Discovery 3, Discovery 4, Range Rover, Range Rover Sport (Vogue, Supercharged, Autobiography), Range Rover Evoque, Noul Range Rover, Noul Range Rover Sport si Noul Land Rover Discovery Sport .

Pernă aer față Range Rover Sport LR016415

Printre serviciile noastre se numara si oferirea de consultanta in privinta tipului de piesa/consumabila/accesoriu care sa corespunda pe deplin necesitatilor masinii dumneavoastra. Doar prin recomandari avizate cu privire la alegerea celei mai bune variante : produs original sau O.E.M. (original equipment manufacturer), privind raportul calitate/pret.

Alegerea unei piese de schimb sau a unei componente poate parea simpla la prima vedere. Insa numai un specialist va poate furniza informatii cu privire la caracteristicile fiecarei variante pentru a face cea mai buna alegere.

Printre clientii Landrovershop se numara firme ce detin parc auto de autovehicule Land Rover carora le furnizam in mod constant piese de schimb si consumabile pentru intretinere.

Echipa Landrovershop va ofera consultanta gratuita inainte de achizitionarea de piese/consumabile/accesorii dorite, in acest fel asigurandu-va ca faceti cea mai buna alegere.

Pernă aer față Range Rover Sport LR016415

Comercializam numai piese auto ce respecta standardele europene si care provin numai de la producatori sau distribuitori autorizati.

Pernă aer față Range Rover Sport LR016415 – Dorim sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, la cel mai mic pret de pe piata.

Nu există comentarii încă.

Fii primul care scrie un comentariu “Pernă aer fata Range Rover Sport LR016415”