Magazin

AMORTIZOR DREAPTA FATA LAND ROVER FREELANDER 2

Descrierea produsului

AMORTIZOR DREAPTA FATA LAND ROVER FREELANDER 2
Compatibil cu:
LAND ROVER FREELANDER 2 2006-2010 Toate motorizarile.

CUMPARA ACUM AICI AMORTIZOR DREAPTA FATA LAND ROVER FREELANDER 2 -SHOP ONLINE

Amortizoarele sunt o componenta a sistemului de suspensie. Exista amortizoare pe gaz sau pe ulei, si chiar unele hidraulice reglabile. Un amortizor este format dintr-un cilindru si un piston. In cilindru este o camera de presiune cu diverse supape, care fac pistonul sa aiba un anumit joc, in functie de tipul amortizorului: sport, normal, reglabil, etc. Amortizoarele se schimba in general in pereche, ambele de pe o punte, sau toate 4 de preferat, atunci cand au pierderi de lichid.
Stiati ca…?
Amotizoarele uzate sporesc oboseala conducatorului auto, cresc considerabil de mult distanta de franare pe carosabil uscat si ridica riscul de acvaplanare cu 10%. Toate aceste motive sunt suficiente pentru a evita conducerea autoturismelor ce prezinta uzura amortizoarelor.

In timpul franarii un amortizor uzat face ca LAND ROVER -ul sa se incline mai mult spre fata. Ca urmare rotile din spate vor pierde contactul cu asfaltul pentru a efectua o franare eficienta.
Putem verifica suspensia si cu masina stationata, prin apasarea spre in jos a fiecarui amortizor in parte (apasind fortat pe caroserie spre in jos). Dupa apasare amortizoarele bune au o revenire lenta spre normal pe cand cele uzate revin imediat in pozitia initiala, chiar si mai mult.
Amortizoarele LAND ROVER Freelander nu au rolul doar pentru suspensia masinii ci si pentru stabilizarea acesteia.
Cel mai simplu si sigur mod de a comanda piese si accesorii LAND ROVER | RANGE ROVER.

Nu există comentarii încă.

Fii primul care scrie un comentariu “AMORTIZOR DREAPTA FATA LAND ROVER FREELANDER 2”