Magazin

Disc frână față Range Rover

Descrierea produsului

DISC FRANA FATA RANGE ROVER

Disc frână față RANGE ROVER 2002-2009 SC – Piesă originală Land Rover perfect compatibilă cu următoarele modele:
RANGE ROVER 4.2 V8 Benzina Supercharged 2006 – 2009
RANGE ROVER TDV8 3.6 Diesel 2007 – 2009
RANGE ROVER 5.0 V8 Benzina NA 2010 – 2011
RANGE ROVER TDV8 3.6 Diesel 2010 – 2010

Cumpara acum aici discuri de frana Range Rover in magazinul nostru online.

Discurile de frână sunt un element al sistemului de frânare. Discurile sunt piese metalice solide, care opresc mașina prin frecarea cu placuțele de frânare. Discurile pot fi simple, ventilate, aerisite, perforate sau ștanțate, în funcție de scopul lor. Mai nou, mașinile performante au discuri ceramice, care se uzează mult mai greu și își pastrează o temperatura joasă. Discurile sunt consumabile și trebuie înlocuite când se uzează peste măsură, sau încep să se deformeze.
Când trebuie să schimb discurile de frană RANGE ROVER ?
Discurile de frană trebuie verificate cu regularitate și înlocuite atunci când ajung la grosimea minimă sau membrana depașește toleranțele stabilite pentru autovehiculul dumneavostră.
Cand discurile sunt înlocuite, proprietățile de frânare de origine LAND ROVER a sistemului de frânare sunt păstrate, iar înlocuirea garantează și rezistența termică în cazul unei utilizari intense.
Durata de viață a discurilor este determinată de tipul mașinii, de drumuri și de condițiile de utilizare, exact ca în cazul placuțelor de frână.
Avem în stoc discuri și placuțe frână LAND ROVER – RANGE ROVER OE pentru a menține GRADUL DE SATISFACȚIE RIDICAT AL CLIENȚILOR NOȘTRI !

DISC FRANA FATA RANGE ROVER | LandRoverShop | MAGAZIN SPECIALIZAT PIESE SI ACCESORII LAND ROVER
TOT CEEA CE LAND ROVER PRODUCE NOI PUTEM ADUCE !

Nu există comentarii încă.

Fii primul care scrie un comentariu “Disc frână față Range Rover”