Magazin

Pernă de aer Range Rover Sport față RNB501620

Descrierea produsului

PERNA DE AER RANGE ROVER SPORT  -Partea de montare fata. Ansamblu complet: perna de aer cu amortizor suspensie.

In general disponibila in stoc. Livrare rapida prin curier in orice localitate din Romania sau ridicare din sediul nostru in Bucuresti. Cele mai bune preturi pentru piese si accesorii originale Land Rover.

COD LAND ROVER RNB501620

PERNA DE AER CU AMORTIZOR SUSPENSIE PNEUMATICA RANGE ROVER SPORT

Amortizoarele sunt o componenta a sistemului de suspensie. Exista amortizoare pe gaz sau pe ulei, si chiar unele hidraulice reglabile. Un amortizor este format dintr-un cilindru si un piston. In cilindru este o camera de presiune cu diverse supape, care fac pistonul sa aiba un anumit joc, in functie de tipul amortizorului: sport, normal, reglabil, etc. Amortizoarele se schimba in general in pereche, ambele de pe o punte, sau toate 4 de preferat, atunci cand au pierderi de lichid.

Perna de aer Range Rover Sport este elastica si flexibila, fabricata din cauciuc si tesatura.
Ansamblu perna de aer cu amortizor ,Range Rover devine progresiv elastica, in conditii normale de exploatare ,atunci cand aerul este comprimat in acelasi timp cu o crestere a greutatii.
Pernele de aer absorb cel mai bine sarcinile axiale si radiale prin reglarea presiunii si absorb vibratiile si zgomotul,insa nu ofera suport de sarcina, dar in schimb completeaza transferul de forta elastic prin aerul comprimat, care este introdus in perna de aer cu ajutorul compresorului suspensiei pneumatice Land Rover.

Greutate aproximativa PERNA AER RANGE ROVER SPORT – 13 Kg.
Perna aer Range Rover Vogue este o componenta de baza a sistemului de suspensie pneumatic, fara de care nu poate functiona la parametri. Mai mult decat atat, in cazul in care perna de aer scapa presiunea, compresorul va fi suprasolicitat in incercarea de a atinge presiunea de lucru iar in final poate duce si la defectarea acestuia..

PERNA DE AER RANGE ROVER SPORT -FATA

Magazin piese si accesorii LAND ROVER in Bucuresti, Aviatorilor 106 sector 1.
Livrare rapida prin curier in toata Romania. 0758.222.568

Nu există comentarii încă.

Fii primul care scrie un comentariu “Pernă de aer Range Rover Sport față RNB501620”