Magazin

Descrierea produsului

COMPRESOR SUSPENSIE DISCOVERY 3 -4 Piesa Originala Land Rover

COMPRESOR SUSPENSIE DISCOVERY | Compresor aer suspensie PNEUMATICA Land Rover Discovery 3, original Land Rover, compatibil cu urmatoarele modele:
LAND ROVER DISCOVERY 3 – toate motorizarile 2005 – 2010
LAND ROVER DISCOVERY 4 – toate motorizarile 2010 – 2014
Compresor aer suspensie pneumatica.

Disponibil in stoc !

Aerul comprimat constituie energia de baza pentru sistemul pneumatic de suspensie LAND ROVER.
Componenta principala a alimentarii cu aer este compresorul.  El este actionat electric. Printr-un proces de comprimare, el asigura necesarul de aer sistemului de suspensie.

Compresor Suspensie Discovery 3 ? Suspensia pneumatica ( Aer) LAND ROVER. Ce este?
O suspensie ce inlocuieste arcurile clasice cu un set de perne de aer controlate electronic de un calculator central cu scopul de a oferi un confort superior in comparatie cu solutiile bazate pe arcuri metalice. Suspensiile recente Land Rover de acest fel permit si selectarea gradului de amortizare in functie de preferintele soferului (confort/automat/dinamic).
Un alt beneficiu al acestui tip de suspensie tine de echilibrarea permanenta a RANGE ROVER-ului realizata prin controlul si modificarea independenta a presiunii pe fiecare perna de aer in parte.
Aceasta suspensie este intalnita in special in cazul automobilelor de lux Range Rover, acolo unde confortul primeaza. Cresterea senzatiei de ruliu in comparatie cu arcurile metalice afecteaza pana la un punct caracterul dinamic al automobilului prin reglarea la o setare mai sportiva.

COMPRESOR SUSPENSIE DISCOVERY 3 LAND ROVER – Original !

LandRoverShop va ofera piese si accesorii originale sau aftermarket de la branduri recunoscute Range Rover si Land Rover. Oferim variante excelente de piese si accesorii si va asistam la gasirea variantei potrivita dorintelor si bugetului dumneavoastra, mentinand totodata calitatea. www.pieserangerover.ro ofera de asemenea informatii exacte pentru montarea pieselor. Pentru a ne asigura ca veti identifica piesele potrivite pentru vehiculul dumneavoastra, am inclus chiar si ilustratii din mai multe zone complexe, pentru a va ajuta sa identificati chiar si acele piese “greu de descris”. Cumparati cu incredere. Peste 8000 de piese !Compresor suspensie Discovery 3-4

COMPRESOR SUSPENSIE DISCOVERY 3 Magazin specializat piese auto si accesorii originale LAND ROVER | RANGE ROVER | CELE MAI BUNE PRETURI SI LIVRARE RAPIDA.

Nu există comentarii încă.

Fii primul care scrie un comentariu “Compresor suspensie Discovery 3 OE Land Rover”